Øygardsveien Borettslag

ØYGARDSVEIEN
BORETTSLAG

November 2022: Sjømatdag

Styret har en målsetting om at beboere som ønsker det skal kunne bli kjent med naboer både i egen blokk og på tvers av blokkene. Vi er ett borettslag – ett fellesskap. Hva er da en mer hyggelig kombinasjon enn våre nye kjellerstuer kombinert med fantastisk mat? Norges Sjømatråd gjorde det mulig for 25 påmeldte beboere å smake på mange forskjellige delikatesser fra havet – der beboerne gikk mellom kjellerstuene i blokk 3 og 5 og fikk en uforglemmelig opplevelse. Dette på en helt alminnelig, regnfylt torsdag 3.november. Men uten kokken Ole Thomas Enga, som er sosialvert i blokk 3, sitter i styret og til vanlig er kjøkkensjef i Nordsjøen, hadde ikke sjømatmåltidet fått dette nivået! Restaurantopplevelse i kjellerne våre – slå den! Hvilke andre borettslag kan tilby det til sine beboere på dugnad?

Batebloggen skriver dette om arrangementet – klikk her.

Takk derfor til Norges Sjømatråd (GODFISK) for sponsormidler, Ole Thomas og gjestekokken Trond R. Skage som laget maten på dugnad, og Ann Karin og Peter blant de påmeldte som assisterte i stuene – og sist, men ikke minst: Tusen takk til de påmeldte beboerne som våget seg ut av egen blokk og over i naboblokker for å smake på herlighetene og bli kjent med naboer på tvers! Dere skapte god stemning og glede som varmet arrangøren og dugnadsgjengen langt inn i margen.

Maten i de to stuene hadde noe likt og noe ulikt:

Blokk 3

Blokk 5

Meny:

Hval carpaccio

Røye tartar toast

Kveite ceviche

Laks med soya, lime, ingefær og sesam

Røykelaks og eggerøre. Røkt bøkling. Reker med assortert tilbehør.

Krabbe med assortert tilbehør

Blåskjellsuppe

Takk til sponsor:

(Alle foto: Elin Rønnekleiv)