
Styret har en målsetting om at beboere som ønsker det skal kunne bli kjent med naboer både i egen blokk og på tvers av blokkene. Vi er ett borettslag – ett fellesskap. Hva er da en mer hyggelig kombinasjon enn våre nye kjellerstuer kombinert med fantastisk mat? Norges Sjømatråd gjorde det mulig for 25 påmeldte beboere å smake på mange forskjellige delikatesser fra havet – der beboerne gikk mellom kjellerstuene i blokk 3 og 5 og fikk en uforglemmelig opplevelse. Dette på en helt alminnelig, regnfylt torsdag 3.november. Men uten kokken Ole Thomas Enga, som er sosialvert i blokk 3, sitter i styret og til vanlig er kjøkkensjef i Nordsjøen, hadde ikke sjømatmåltidet fått dette nivået! Restaurantopplevelse i kjellerne våre – slå den! Hvilke andre borettslag kan tilby det til sine beboere på dugnad?
Takk derfor til Norges Sjømatråd (GODFISK) for sponsormidler, Ole Thomas og gjestekokken Trond R. Skage som laget maten, og Ann Karin og Peter blant de påmeldte som assisterte i stuene – og sist, men ikke minst: Tusen takk til de påmeldte beboerne som våget seg ut av egen blokk og over i naboblokker for å smake på herlighetene og bli kjent med naboer på tvers! Dere skapte god stemning og glede som varmet arrangøren og dugnadsgjengen langt inn i margen.
Fra Batebloggen om arrangementet – klikk her.
Se også gjerne filmen som Bate har lagt ut på Facebook fra arrangementet her.
Les mer fra Sjømatdagen under Trivselstiltak – Sosiale arrangement